Hofbeek Kantoren en Advies

Voorbeelden

Hier vindt u enkele voorbeelden van de manier waarop ik te werk ga:

“Van deze gelegenheid maak ik graag gebruik ook jou te bedanken voor de wijze waarop je deze zaak hebt gedaan en het goede resultaat. Ik heb de samenwerking als bijzonder prettig ervaren.”

Tonko Vos

“Ellen heeft BDO meermaals, naar alle tevredenheid, begeleidt in de huuronderhandelingen voor een aantal locaties en heeft hierbij bewezen gedegen kennis van de vastgoedmarkt te hebben. In de soms lange trajecten heeft ze het belang van BDO geen moment uit het oog verloren.

Ik heb Ellen leren kennen als een bevlogen en geduldige vrouw met een zeer prettige persoonlijkheid. Ellen ‘zegt wat ze doet en doet wat ze zegt’ wat de samenwerking erg prettig maakt!”

Mike van Buul
Adviseur Huisvesting & Facilitaire Zaken at BDO Nederland

“Mijn samenwerking met Ellen heb ik als zeer plezierig ervaren. No nonsens. En scherp op de goede dingen want Ellen kijkt vooruit. Ik heb veel aan haar adviezen gehad, ook aan de ongevraagde. Het resultaat is dat wij nu op een prachtige kantoorlocatie zitten met onze praktijk waar we erg tevreden over zijn.”

Rixt de Lang | Maarsingh en van Steijn Groningen BV

“We hadden bij The DJ Company een wens: we wilden ons vestigen in de binnenstad. Een beetje reuring en gezelligheid om ons heen. Maar hoe vertaalt zich dat naar een concreet wensenpakket? Onze eigen zoektocht wierp geen vruchten af. De panden die we bekeken waren niet geschikt en we kwamen niet in contact met de juiste mensen. Toen we Ellen op bezoek kregen verhelderde ze direct onze eigen gedachten over onze huisvesting. Wat wilden we precies, voor hoeveel, koop of huur, en waarom? Door flink met ons in discussie te gaan hielp ze ons om dit helder te krijgen. Vervolgens kwamen we al snel bij een aantal leuke opties terecht. Ellen hield steeds onze wensen scherp in de gaten en moest vaak ons enthousiasme temperen, achteraf een hele goede zaak. Onze beperkte kennis van de zakelijke vastgoedmarkt werd welkom aangevuld door Ellens ervaring en expertise. Ze wist altijd de addertjes onder het gras te herkennen en heeft ons daarom behoed van contracten waar we achteraf allerminst blij mee waren geweest. Uiteindelijk kwam na vele bezichtigingen ons droompand voorbij, via het persoonlijke netwerk van Ellen en dankzij haar bemiddeling. Inmiddels zijn we verhuisd en zijn we ontzettend blij met onze plek. De zoektocht heeft een half jaar gekost, maar het resultaat is fantastisch. We zijn er van overtuigd dat we het beste huurpand voor een goede prijs hebben bemachtigd. Ellen, bedankt!”

The DJ Company, Tette

Ook wij, het bestuur van Stichting Logeerhuis “de Opstap” kunnen Ellen van der Kley van harte als adviseur en makelaar aanbevelen. Haar kennis en ervaring zijn indrukwekkend en haar adviezen hebben ons dan ook enorm geholpen bij de zoektocht naar een geschikt logeerhuis voor herstel en respijtzorg in de stad Groningen.
Ook in de laatste fase van onze zoektocht, bij de onderhandelingen over het huurcontract, leidde haar professionele inzet tot een uitstekend resultaat.
Ellen communiceert duidelijk en snel, heeft ons nooit laten wachten en werkt vol energie aan haar doelstelling: passende huisvesting voor de klant.

De Opstap, Huis voor herstel en Respijt, Albertien van Dijk-Milatz

Hofbeek Kantoor en Advies (Ellen van  der Kley) heeft voor de Combinatie Herepoort een geschikte locatie gezocht van waaruit de Combinatie haar activiteiten voor de Aanpak Ring Zuid kan organiseren. De zoektocht heeft geleid tot een kantoor dat aan alle wensen voldoet en voor een prijs waar alle partijen tevreden over zijn. De onderhandelingen werden door Ellen gevoerd. De Combinatie Herepoort heeft alleen maar positieve woorden voor Ellen haar inzet; ze is betrouwbaar, deskundig en heeft veel kennis van de stad Groningen. Ze heeft zich goed ingeleefd in onze behoeftes en belangen. We zijn heel tevreden over het behaalde resultaat.

Sander Roesink, Manager Projectbeheersing Combinatie Herepoort.
Combinatie Herepoort is een samenwerking van Max Bögl, Züblin, Oosterhof Holman Infra, Koninklijke Sjouke Dijkstra, Roelofs Wegenbouw en Jansma Drachten.

Ellen van der Kley is laagdrempelig bereikbaar, toegankelijk in gesprekken, scherp in haar oordeel, houdt overzicht en de deadlines in de gaten, blijft vasthouden aan de oorspronkelijke doelstelling, was ook bereid om meer te doen dan voorzien. Heel fijn om dit zo allemaal te merken als je het zelf druk hebt. Niet onbelangrijk: was de vergoeding voor haar werkzaamheden, overzichtelijk en betaalbaar. Bedankt Ellen voor je hulp. Dankzij jouw verhelderende kijk op de zaak en durf in het openingsbod, is het na 6 jaar jou wel gelukt waar anderen in zijn blijven hangen! Voor het volgende avontuur bel ik je weer, want je hebt veel werk uit handen genomen.
En natuurlijk 3 duimpjes en een uitnodiging als we open gaan 😉

Mark van Bracht, huisartsenpraktijk Van Bracht

Wij, bestuur van stichting Kledingbank Maxima Groningen, klopten begin september bijna wanhopig aan bij Ellen, omdat het ons na een jaar nog niet gelukt was een geschikt en betaalbaar bedrijfspand te vinden. Ellen luisterde aandachtig naar de doelstelling van onze Stichting en gaf aan het bij Lefier en andere woningbouwverenigingen te willen proberen. Omdat wij een goede doelen stichting zijn zonder eigen middelen, schatte ze in dat we daar de meeste kans op een meedenkende verhuurder hadden. Ze toonde ons na een week al een paar panden in de buurt van onze voorkeur. We zijn daar gaan kijken, samen met Ellen en een vertegenwoordiger van Lefier en kozen een van de panden uit. Sinds dat moment behartigt Ellen onze belangen zet zij zich in om de kosten omlaag te krijgen en de conditie van het pand omhoog. Ze stemt e.e.a. steeds zorgvuldig af met het Maxima bestuur en Lefier. Voor ons is Ellen een gouden greep, ze is kordaat, optimistisch, realistisch, heeft verstand van zaken, is trouw in haar afspraken en toezeggingen en er valt plezierig met haar samen te werken. We bevelen haar daarom graag en van harte aan bij andere zoekers naar een pand!

Namens bestuur Maxima, Dinie Wijnmaalen, voorzitter. Groningen

Door ervaringen uit het verleden op de ‘gewone huizenmarkt’ zijn we belast met enig wantrouwen jegens makelaars. Het leek er vaak op dat ze vooral bezig waren zo snel mogelijk de deal af te ronden. Zodat de factuur gestuurd kon worden. Iets wat niet altijd in het belang is van de klant.
Volledig ongegrond hadden we alvast maar bedacht dat die houding in het zakelijke vastgoed waarschijnlijk nog erger moest zijn. Het was ook een inkoppertje: het pand hadden we al gevonden en de bestemming was bekend. Via een tip van een andere makelaar kwamen we bij Hofbeek terecht. Maar Ellen van der Kley vroeg als eerste: waarom willen jullie dat pand eigenlijk kopen? Welke alternatieven zijn er? Zijn die slechter of beter? De bezichtiging was niet langer dan nodig. Haar parate kennis van de markt leverde direct daarna een waardebepaling op voor aankoop en verhuur, aangevuld met een beknopte inschatting van het exploitatieresultaat.
Ellen haar methode is snel en zakelijk, echter zonder dat het onpersoonlijk wordt. En dat vanuit een klantgerichte, integere houding. We denken dat ze met die werkwijze een breed spectrum aan klanten goed van dienst kan zijn. Of het nou gaat om beginners zonder ervaring in de markt met een beperkt budget (zoals wij), om doorgewinterde ondernemers die gewend zijn snel te beslissen, of not-profit organisaties met een maatschappelijke verantwoordingsplicht. Op z’n Gronings: ’t kon minder. We kunnen Ellen aanbevelen.

Yvonne Brouwer, Jos Allersma, Groningen

Wij zijn tevreden met het huurcontract en de manier waarop het tot stand is gekomen. Bedankt voor de bewezen diensten!

Met vriendelijke groet, Rik en Susan Timmer