Hofbeek Kantoren en Advies

Ellen in het kort

Verbindend, adviserend, onderzoekend, oplossingsgericht, integer, ondernemend, klantgericht.

Strategische stappen zetten, onderhandeling uit handen nemen, aan zaken denken waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft; daar ben ik goed in.

Adviseren over o.a. de kwaliteit, uitstraling, duurzaamheid, energiegebruik, indelingsmogelijkheden, contractanalyse van uw vastgoed, daarvoor kunt u een beroep op mij doen! Niet de standaardvoorstellen van een bedrijfsmakelaar maar een onafhankelijk advies waar u iets aan heeft! Ik geef u mijn deskundige visie, opdat u vervolgens zelf een gedegen, afgewogen keuze kunt maken. U kunt mij inzetten voor deelopdrachten, maar natuurlijk kan ik u ook een totaalpakket aanbieden en alles uit handen nemen.

Speelt u met het idee om uw ‘bijzondere’ onroerend goed, zoals bijvoorbeeld kerken, scholen en of instellingshuizen te verkopen of te verhuren? Ik kan u adviseren. Van waardebepaling tot plan van aanpak, voordat het in de markt wordt gezet. In het plan van aanpak breng ik samen met u in kaart wat de mogelijkheden zijn van het object. Alternatieve aanwending en ontwikkelingen worden geïnventariseerd.

Begonnen als bedrijfsmakelaar en doorontwikkeld tot strategisch adviseur in bedrijfsmatig onroerend goed. Tevens inzetbaar op projectmatige basis. Van coaching tot strategisch advies.

Naast de strategisch advisering rondom onroerend goed wordt ik bovendien erg blij van mijn werkzaamheden als coach voor studenten. Van deze combinatie krijg ik veel energie van en zo kan ik mijn jarenlange ervaring ook aan studenten overdragen.