Hofbeek Kantoren en Advies

Bijzonder vastgoed en of maatschappelijk onroerend goed?

Praat dan eerst eens met mij!

Speelt u met het idee om uw ‘bijzondere’ onroerend goed, zoals bijvoorbeeld kerken, scholen en of instellingshuizen te verkopen? Ik kan u adviseren. Ik zal dan eerst een waardebepaling verrichten om de financiële kant duidelijk in beeld te brengen en u een reële weergave van de situatie te geven. Vervolgens maak ik eerst een plan van aanpak, voordat de verkoop van het specifieke object in de markt wordt gezet.
Een plan, waarbij ik samen met u in kaart breng wat de mogelijkheden zijn van het object. Alternatieve aanwending en ontwikkelingen worden geïnventariseerd. De mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden worden benoemd.
Wilt u meer weten over mijn visie & aanpak? Bel (050-201 99 09) of mail (info@hofbeek.nl) voor het maken van een afspraak!

 

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
544